Szerintetek mitől halnak meg?
Figyelt kérdés
Az unokahúgom most 11 éves és állatbolond.. Kapott állatokat.. Nagyon szerette őket, tényleg mindent megpróbált nekik megadni, mégis meghalt nála 5 hörcsög (1-2hónapot voltak ott) , és egy tengerimalac ( majdnem fél évig volt ott).. De egyszerűen nem értem.. Fűtött térségben vannak, zöldségeket ettek, meg tápot, és mégis elpusztultak rövid időn belül, pedig nem voltak idősek.. Még maradt 2 hörcsöge, és most mondtam a kislánynak, hogy írja fel mindennap, hogy mit ettek, milyen idő volt a lakásban, meg minden számító tényezőt aztán, ha az a 2 is elpusztul, akkor hátha rájövünk, hogy miért... De egyszerűen el nem tudom képzelni mitől pusztulhatnak el, mert olvastam az igényeiket és mindent biztosított nekik.. Szerintetek mi lehet a baj? Valakinek hasonló tapasztalat esetleg?2015. márc. 18. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!