T.B... kérdése:
Miért halnak meg a 1,1/2 éves Törpehörcsögeim?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 17:34
1/9 anonim válasza:
Életkoruk 1-3 év között tudható. Ez nagyban függ a tartásuktól, táplálkozásuktól, mozgásuktól...stb. Haláluk lehet betegség, nem megfelelő tartás, etetés, ingerszegény életmód,illetve genetikai hiba is. Átlagban a 2 évet el kéne érniük, nekem egy 3 évig élt. üdv.
2/9 anonim válasza:
Mert lejárt a szavatosságuk.Ennyi időt kaptak, kész kampec :(
3/9 anonim válasza:
mert a hörcsögök ált. ennyi ideig élnek
4/9 anonim válasza:
Nagyban függ az etetéstől. Ha minden nap ugyanazt adod neki, itt gondolok a magvakra. Gyümölcsöt, zöldséget nem adsz neki akkor nem lesz hosszú életű:( A legfontosabb az egészséges táplálkozás, de fontos a mozgás is. Néha ki is lehet vinni a fűbe hadd "futkározzon".
5/9 anonim válasza:
Mert ennyi ideig élnek. Nekem a 12. hörim az több mint 3 évig élt érdekes módon.
6/9 anonim válasza:
Nekem az első hörim 3 évig élt, nagyon sokat vettem ki a ketrecből és hagytam a szobába futkározni,órákig. Nagyon sokfajta ételt kapott, de sztem a mozgás az ami meghosszabíthatja az életüket. A 2. hörim 2 évig élt, most van még egy ő még az egy éve felé közelít, remélem azért bírja még, de csak az eslőt engedtem el a szobámba mert benne bíztam ő ismert, visszajött, a többi nem igazán nőtt úgy hozzám, hogy le mertem volna tenni a földre órákig.
7/9 anonim válasza:
Igen, általában 1-3 évig élnek.
Az enyém sajnos csak 10 hónapot élt, és az én hibámból halt meg, mai napig rossz visszagondolni (én hülye jót akartam, vettem mellé egy másikat, és az új megette a régit:-((( )
8/9 A kérdező kommentje:
sajnálom a hörcsögöd (: (:
2011. máj. 16. 18:06
9/9 anonim válasza:
az én dzsungim 4 éves korában hunyt el!Isten nyugtassa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!