A ragacsba ragadt egerek mitől halnak meg?
Sima ragasztóanyag(azt hiszem enyv) van rajta.
Gyűlölöm ezt a fajta állatkínzást!!!!
Egyszer megmentettem egy ilyen ragacsos egeret, de lemosni nem tudtam róla az anyagot, csak feküdt az oldalán annyira összekente az enyv.
1-2 nap alatt nem halnak éhen? Szerintem meg igen. Nem nagy állat, nincsenek tartalékai. Ismert tény, hogy a vakondnak két órai koplalás már halálos... ezért hiszik sokan azt, hogy a fénytől pusztul el, mert olyan gyorsan meghal.
Egyébként szomjan is halhat nem csak éhen. Meg lehet a stressznek is köze a dologhoz.
vadásztam egy kicsit ragaccsal egérre, de nem bírtam pár napnál tovább. végkimerülésben halnak meg szerintem, mert annyira ki akarnak szabadulni. többnyire 1/2 - 1 napig vergődnek a ragacsban. nem bírtam ezzel a tudattal tovább így "vadászni".
most a macska megoldja ezt a gondom.
Apám ezzel a módszerrel próbálja elfogni az egereket, de amikor én hallom, hogy cincog, nem engedem, hogy ott halljon meg! Akkor meg kell ölnie másképp, ami kíméletesebb, gyorsabb!
Nekem nem lenne rá lelki erőm ilyet csinálni.:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!