Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A ragacsba ragadt egerek...

A ragacsba ragadt egerek mitől halnak meg?

Figyelt kérdés
:(, szomorú de kíváncsi vok
2009. dec. 10. 21:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Ez jó, ezen még nem is gondolkodtam. Talán az erőlködéstől és a végkimerültségtől?
2009. dec. 10. 21:50
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem idegméreg van a ragacsban.
2009. dec. 10. 21:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
vagy éhenhalnak mondjuk
2009. dec. 10. 21:54
 4/17 anonim ***** válasza:
73%

Sima ragasztóanyag(azt hiszem enyv) van rajta.

Gyűlölöm ezt a fajta állatkínzást!!!!

Egyszer megmentettem egy ilyen ragacsos egeret, de lemosni nem tudtam róla az anyagot, csak feküdt az oldalán annyira összekente az enyv.

2009. dec. 10. 21:55
 5/17 A kérdező kommentje:
Nincs benne méreg úgy tudom, éhen nem hiszem h halnak 1-2 nap alatt.. hm.. nemtudom, szegények. A rémültségtől? Jaj ez olyan fura, nagyon szenvedhetnek:(
2009. dec. 10. 21:59
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

1-2 nap alatt nem halnak éhen? Szerintem meg igen. Nem nagy állat, nincsenek tartalékai. Ismert tény, hogy a vakondnak két órai koplalás már halálos... ezért hiszik sokan azt, hogy a fénytől pusztul el, mert olyan gyorsan meghal.

Egyébként szomjan is halhat nem csak éhen. Meg lehet a stressznek is köze a dologhoz.

2009. dec. 10. 22:09
 7/17 A kérdező kommentje:
Tényleg nem sok tartalékai lehetnek, erre nemis gondoltam.
2009. dec. 10. 22:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

vadásztam egy kicsit ragaccsal egérre, de nem bírtam pár napnál tovább. végkimerülésben halnak meg szerintem, mert annyira ki akarnak szabadulni. többnyire 1/2 - 1 napig vergődnek a ragacsban. nem bírtam ezzel a tudattal tovább így "vadászni".

most a macska megoldja ezt a gondom.

2009. dec. 10. 22:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal gyorsabb az anyagcseréjük, gyorsabban ver a szívük, hamarabb felhasználják az energiát stb. Elfogy az erejük, elveszítik az eszméletüket aztán meghalnak . Szerintem így mehet.
2009. dec. 10. 22:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Apám ezzel a módszerrel próbálja elfogni az egereket, de amikor én hallom, hogy cincog, nem engedem, hogy ott halljon meg! Akkor meg kell ölnie másképp, ami kíméletesebb, gyorsabb!

Nekem nem lenne rá lelki erőm ilyet csinálni.:-(

2009. dec. 10. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!