Tudom, hogy ez nem szakmai oldal, de nem tudom máshol megkérdezni, miért halnak meg a nyuszikák?
Az egyik anyanyuszi már több mint 1 éves(neki már volt 1 lom nyuszikája(5 nyulfi),megvannak még nagyon szépek 4 hósak.
A fiatalabb anyanyuszi holnapután lesz 8 hónapos,neki még nem volt fiókája.
Mind2 nyuszkónak 8 fiókája született,az idősebb nagyon szép vastag fészket készített nekik abba voltak benne és nagyon virgoncnak tűntek(nem nyúltam hozzájuk csak enni+inni adtam az anyának),de sajna 4. reggelre mind meg volt halva(laposak voltak mint a palacsinta) anyukám szerint rájukfeküdhetett a hideg miatt.
(aznap reggel nagyon hideg volt.
A másik nyusziról azt hittük hogy csak állterhes,mert nem fialt meg időbe csak 1 hét múlva,ezért visszakerült a régi helyére,és ott fialt meg az alvósdobozába,de mivel hideg volt infralámpával átmelegítettem a piciket és átraktam őket az annyukkal a fiasztatóketrecbe(megfogtam őket)3 nap múlva meghaltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!