Van olyan oldal, ahol forgácsot vehetnék tengerimalacoknak, lehetőleg olcsón és sokat, ráadásul Budapesten?
Bizonyos okokból sürgősen kéne forgács, lehetőleg Budapesti átvétellel. Kerestem már vaterán, expresszen, teszveszen, de vagy túl drága, vagy túl messze van:S
Az is jó ha saját tapasztalatból ajánlotok valakit akiről tudjátok hogy nem koszos forgácsot árul, olcsón.
Plusz, olcsó nagyobb méretű ketrec is érdekelne, jelenleg 80x50-es terráriumban van két malackám, de szeretném nagyobb ketrecre cserélni:-)
Segítsetek kérlek.
Kisállat kereskedésben kaphatsz csomagolt forgácsot 250-350Ft ami elég a malackáidnak 2 hónapig.
Azért tűnik kevésnek mert össze van préselve a könnyebb szállíthatóság miatt.
2 hónapig? a préselt is csak egy cserére elég...
Direkt nem írtam, hogy állatkereskedést keresek, mert az egyrészt drága is, másrészt kevés is.
nagy kiszerelésű, 120 literes forgácsot még tényleg nem láttam kereskedésben:)
Neten 300ft/120 liter áron találtam, csak kicsit messze van tőlem a hely. Gondoltam hátha tudtok budapesten valami hasonló árban fűrésztelepet vagy hasonlót.
Kedves utolsó.
Érdekelne. Képet tudsz mutatni róla? plusz további méreteket, és végül hogy milyen márka:) Köszi
Nem tudom hogy Pesten van e fatelep.
Mi fatelepről szoktuk hozni a forgácsot. Viszünk két nagy ( aszem 150 l-es ) szemetes zsákot, és jól metömjük.
A két zsák 400 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!