Nyuszim az első fialásnál gondozta a kicsiket de a többinél nem. Érdemes még próbálni?
Figyelt kérdés
Az első fialásnál szépen gondozta őket, azóta szép nagyra nőttek, a második és harmadik fialásnál már nem foglalkozott velük, sokat megevett. Talán túl nagy volt a hely? Elismerem hibáztam, az egyik. fialásnál a többi nyuszi is jelen volt, nem tudtam hogy kisnyuszik várhatók mert sunyiba intézték a dolgokat. Nyugodtabb környezetben és nagyobb odafigyeléssel lehet még egészséges alma? Vagy hagyjam békén?2015. febr. 22. 08:59
1/1 anonim válasza:
Miért akarsz kisnyulakat?Ha húsnyulakról van szó, akkor szerintem még egyszer megpróbálhatod úgy, hogy a lehető legnyugodtabb környezetet biztosítasz neki, utánaolvasol, és mindent úgy csinálsz, ahogy kell...De LEGALÁBB két hónappal a legutóbbi fialás után pároztasd csak újra, addig is nyugodt környezetben legyen...És ha csak hobbiból szaporítasz, akkor egyáltalán ne csináld, mert már így is eléggé megterhelte szegény anyanyúl szervezetét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!