Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Normális, hogy a nyuszink...

Normális, hogy a nyuszink (német tarka) első fialásnál 18 kicsit hozott a világra?

Figyelt kérdés

Eléggé véres a hátsó lábainál,de a vérzés elállt,nem folyik váladék sem.Kifejlett egyed,a bak is az.

16 él perpillanat,viszont aggaszt,hogy nem nagyon tépett rájuk szőrt...Szúnyog ellen burkolva van.(meleg van bent a ketrecben)Van alattuk széna és szalma.

Teljesen egészségesek,szépek és viszonylag nagyok.

Na most kb. mennyi élhetné túl a 16-ból első fialásnál?

2014. júl. 4. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem fordulj állatorvoshoz. Amugy mennyi élte túl?
2014. júl. 5. 00:35
 2/4 A kérdező kommentje:
16 élte túl,ma még nem néztem.
2014. júl. 5. 06:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Örülj neki. Az, hogy ennyit fialt normális, ezeket a nyulakat évszázadok óta erre szelektálták. Jópárat valószínűleg fel fog nevelni, bár valószínűleg nem mindet. Érdemes naponta ránézni és ha egy-egy megdöglött azt kiszedni. Hogy melyik anya mennyi szőrt tép az változó. Ha nem szórja szét az almot, szoptat és felnevel 10-14-et akkor rendben van.
2014. júl. 5. 08:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Mára 15 van meg,az az egy szerintem nem kapott elég tejet,az alom szélén is volt :/ De ettől függetlenül a többi teljesen jól van,azóta szőrt is tépett még :)
2014. júl. 7. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!