Miért csinálja ezt a nyulam? (bővebb lent)
Eddig amikor megkaptuk (2 és fél hónapja ) normális volt, meg minden, 3 hónaposan kaptuk (Német óriás) és 2-3 hete vettünk 2 kicsi nyulat. (3 hónaposak és Óriás fajták). Külön akartuk tartani, hogy ne legyen gond, de este a nagy nyulam átszökött és barátkozott velük ezért csináltam apummal egy játszóházat és összevontuk a ketreceket. Nem verekednek, meg minden , de szerdán (2014.07.2.) nem tudtam megnézni, mert kórházba kellett mennem, ezért egy ismerősöm etette meg őket. Másnap (2014.07.3.) a nagy nyulam kiszökött a ketrecekből (Isten se tudja, hogyan) és a garázsba ugrált, amikor apum ezt meglátta, visszatette a ketrecbe, 1 óra múlva amikor én néztem meg akkor újra kinn volt. Csináltunk egy utat vissza a házához, délután már vissza is volt menve, csak a sok pórból és homoktól kicsit köhögött. Ma (2014.07.4.) újra kint volt és néztem, hogy az egyik dolog alatt (valami olyan cucc, ami alá be tud bújni) csinált egy lyukat. A lyuk nem ért ki a kerthez, de eléggé mélyre megy a földbe. Nem hinném, hogy el akar szökni, mert hozzám odabújik és és is ölelgetem meg minden, kaját is kap eleget. Vagy tényleg szökni akar? (vagy csak hiányolja, hogy a kinti ketrecébe az idő járás miatt nem tud menni?)
Vagy csak unja a háziasított életmódot?
A válaszokat előre köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!