Kb 2,5-3 éves hím tengerimalac mellé egy kölyök/fiatal hímet vegyek?
Azt olvastam, ez a párosítás a jobb hím tengerimalacok esetében. Már van egy 2,5-3 év körüli fiú malacom, jó, ha egy kölyköt veszek mellé? (szintén fiút) Azt írták, adott lesz a rangsor, és nem lesznek viták, mert a pici tudja, hogy az idősebb a főnök. Kérdésem az, ha a malacom majd idővel öregszik és gyengébb lesz, nem fogja bántani a kisebb, hogy hatalomra törjön? Milyen vitákra lehet számítani? Azt hozzá kell tenni, hogy a malacunk mellett utáljára kiskorában voltak más tengerimalacok.
A másik kérdésem pedig, hogy kommunikálnának egymással szagokkal? Mennyire lenne büdös?
Igen, egy 4 hetes kisfiú malac tökéletes társa lesz majd. Hamar össze fognak szokni, és bár idővel a kicsi erősödik megpróbálhat felül kerekedni, de szerintem nem kell féltened a nagyot. Az én idősebbik malacom már 6 éves lesz, de rendre helyre tudja utasítani a 3 éves társát.
Szagokban annyi fog változni, hogy ha ketrecen kívül lesznek akkor jelölgethetnek, tehát ilyenkor nem ajánlatos szőnyegen kiengedni őket, mert büdös tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!