Volt már hogy megbántad, hogy magadhoz vettél egy állatot?
Kutya volt. Imádom az állatokat, de mint kiderult, nincs meg a közös hang a kutyákkal. Utált engem, a végén már én se szerettem őt...
Kerestem neki gazdát, küld kb havonta képeket, ott egyből jó kutya volt.
még nem, volt már ideggyenge labilis mentett kutyám, aki állandóan összekakilta magát ha csak átmentem a szobából a konyhába innivalóért, és nem tudott megtanulni 1 évig annyit sem, hogy kint végezze a dolgát. Ez nem volt könnyű időszak mert rengeteget kellett akkor dolgoznom, és még többet takarítani a kutya után plusz nyugtatgatni.
Nehéz volt de nem bántam meg, azóta sikerült őt szocializálni és szobatisztára nevelni, úgy, hogy egyszer sem büntettem meg, hanem ha jót csinált agyon dicsértem, jutalmaztam. (most is itt alszik mellettem, de a társának köszönhetően már nem ragaszkodik betegesen, csak egészséges szeretetteljes állat módjára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!