Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen nyulat vegyek törpe...

Milyen nyulat vegyek törpe vagy a hagyományos házinyúl?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 18:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Vegyél csokinyuszit! Azok a legédesebbek! :)
2010. febr. 15. 19:39
 12/20 anonim válasza:
Nekem oroszlánfejű törpim van. Egyszerűen imádom! Annyira "jófej" hogy az valami hihetetlen. Szimpla kinézetével felvidítja az embert...hát még ha beindul... XD
2010. febr. 16. 22:02
 13/20 A kérdező kommentje:
Haha a csokinyuszi jó ötlet!XD de én élőre gondoltam.
2010. febr. 18. 17:42
 14/20 anonim ***** válasza:
oroszlánfejű törpenyuszi, egyértelmű!!! legédesebb a világon. A legszebb a krémszínű, meg a fehér ^^
2010. febr. 26. 12:54
 15/20 anonim ***** válasza:

Alfonz húsnyulat :D tudod, fehér, piros szem, süldőként nyúzva 2+ kg :D

Igazi válasz: attól függ mekkora helyed van... :D

2010. márc. 9. 21:16
 16/20 anonim válasza:

Ezt ne tőlünk kérdezd hanem te gondold át. Néhány hasznos infó:

Törpenyúl:

Nincs sok baj vele,házban is lehet tartani.A legtöbb szobatiszta.Nagyon barátságosak,szeretik az emberek társaságát.Nekem van egy lógó fülü törpenyulam (a leg cukibb) szeret, és nagyon könnyen leszoktatható a harapásról.Nekem nőstény és nemsoká leellik. Ha szeretnél egyet írj.

Házinyúl:

A házinyúl nagyon nagyra megnő, és házban nem nagyon lehet tartani.Őnfejű, és a kaján kívül nem érdekli semmi.:D Nagyon ritka az a házinyúl amely szobatiszta(a legtöbbje nem).A nőstény agresszív.Főleg akkor harap ha védelmezi a kölykeit.

2010. márc. 10. 14:48
 17/20 anonim ***** válasza:

attól függ !

mekkora helyed van?

mennyi pénzed (a rendesnek több kaja stb...)

stb...

2010. márc. 10. 19:17
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát a pénzt max 10.000-et szánunk rá de gondolom ez bőven elég. ketrec vagy tartásra alkalmas dolog még nagyin nincsen de ez csak max 1 hétbe kerül a beszerzése.
2010. márc. 10. 19:39
 19/20 anonim ***** válasza:

10.000ft kevés indulónak. Mi akciósan vettük 3éve a ketrecet 15ezerért. Érdemes egyből 100-120asat venni mivel a kisebbet úgyis hamar kinövi,ha törpenyúlon gondolkoztok.

+ugye táp, széna, alomtálca, alom, itató, etetőtál,szénatartó,hordozó(nyalósó, rágófa, karomvágóolló, kefe, stb). Persze nem kell mindent egyből megvenni, de a legszükségesebbeket nem árt beszerezni. Meg ott van még a nyuszi ára is, tenyésztőtől persze olcsóbb de így is pár ezer forint. Ha ügyesek vagytok és vártok még egy kicsit a Fressnapfban húsvét táján vannak akciós ketrecek (plusz itató, etető, szénatartó), lehet kicsit kisebb ketreccel de érdemes megvenni mert megéri, így talán meg lehet oldani 10ezer forintból is.lassan itt az oltási időszak is, az vidéken is 2000ft körül van.

2010. márc. 10. 21:43
 20/20 A kérdező kommentje:
Most igazából nem is a pénz
2010. márc. 11. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!