Melyik fajta széna és eledel a legjobb a törpenyúlnak? Melyiket ajánljátok?
PANZI! prücsi...
fűfélékt 2 naponta szoktam adni én...Kajából jöhet magkeverék, és az a híresneves NYÚLTÁP :) [link] ez
Szénából az illatos, zöld, pormentes a jó, fontos, hogy me legyen penészes, bogaras. Mindig nézd át, mielőtt a nyuszinak adod, mert bélgyulladást kaphat.
Tápból a versele laga a legjobb, én cuni fitet szoktam venni, ebből 5 kg 1200 ft a fressben, és szoktam belekeverni cuni complete tápot, vagy crispy pelletet (szintén versele laga). Napi két evőkanállal kap.
zöldséget, egyebet csak heti 1-2 alkalommal adok. Mézes, joghurtos h.ülyeségeket nem kap.
Tápból a Hallywood és a Versele-Laga (elsősorban a cuni complete sorozat).
Szénából ami nekünk az abszolút kedvenc házi, saját gyűjtésű, szárítású széna mellett bevált, az a Lolo pets (netről), és a Fressnapfos fit&fun. De ez a nyuszi egyedi ízlésétől is függ:).
Egyébként mostanában azt tapasztalom a sajátomnál, hogy akkor eszik rengeteg szénát, ha legalább 2 féle van előtte, és tud válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!