Corydoras panda számára konkrétan melyik, vagy milyen jellegű eledel a legjobb?
Kezdő vagyok, a fő problémám, hogy szerintem nem jut nekik elég, mert a pontylazacok megeszik előlük. 8 panda + 9 fantomlazac, 1 db fagyasztott kajakocka/nap.
Esetleg ismertek valamilyen etetési technikát, ami biztosítja, hogy a talajlakók is megfelelő mennyiségű kajához jussanak?
Lehet tudni, hogy kb mennyi kaja elég egy ekkora halnak?
Hát, ha úgy tűnik, hogy hoppon maradnak, akkor erősen valószínű is. Azt az egy kocka kaját kellene úgy osztani, hogy a Corydorasoknak is jusson belőle. Azt viszont neked kell kikísérletezni, hogy mi működik: pl. hogy több nagyobb darabra vágod vagy kiolvasztod és végigszórod vele az akváriumot vagy is-is.
Ki lehet próbálni a direkt harcsaféléknek tervezett lesüllyedős tápot is, de ha kellőképpen pofátlan a többi halad, azt is fel fogják zabálni. Szóval érdemes ott lenni mellettük és figyelni, nehogy túlegyék magukat.
(Nálunk pl. az algázók Wels Chipsét mindenki nagyon lelkesen fogyasztja. A "csúcsragadozómat" csak úgy tudom etetni mirelittel, hogy hagyok neki 1-2 nagyobb darabot egyben, az talán megmarad, amire feltűnik neki, hogy kaja van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!