Hozzáértők! Szerintetek milyen ötlet alomhoz?
Ketrecben tartok tengerimalacokat es alomhoz jutott eszembe egy otlet.
Forgacsot teszek alulra es ra pedig azt a fürdőszoba szőnyeget, tudjatok azt a lukacsos muanyag szeruseget, talan csuszasgatlo inkabb... Sajnos nemtudom a pontos nevet..
Igy csak a pisit szivna be a forgacs a kakit meg csak lesoprom a szonyegrol es kidobom. Igy talan tovabb is eleg lenne a forgacs, ez lenne a celom.
Kerdes hogy ez jo otlet-e?
Koszonom a segitseget :)
Nem hiszem, hogy jó lenne, ha az a szőnyeg a szervezetükbe jutna.
Amúgy meg, minek tartassz állatot, ha azt a 15 percet is sajnálod tőlük? Ennyire lusta ne legyél már.
Csak egy otlet volt! Egy velemenyt kertem nem azt h szamon kerd rajtam hogy minek is tartok allatot!! Nem sajnalom ra az idomet CSAK otletelgettem.
Nem ertem miert kell rogton letamadni!
Törődj bele, hogy a gyk válaszadóinak 80 százaléka ilyen. Előbb támad és belemagyaráz a kérdésedbe hülyeségeket, és valótlan dolgokat, aztán kérdez.
Kérdésedre a válasz: nem tartom jó ötletnek. Nem volt még hörcsögöm, de van egy sejtésem, hogy megkóstolná azt a szőnyeget, és az nem lenne jó neki.
Nem tartom jó ötletnek, mert
- a forgács (rendszeres tisztítást feltételezve) még nedvesen is szárazabbnak érződik, mint a műanyag;
- a tengerimalac rágcsáló, a természetben műanyagot nem rágcsál, tehát lehetséges ártalmaira nincs felkészülve szervezete;
- ha a műanyag szivacsos szerkezetű, tisztán tartása nehézkes, ha nem, akkor csúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!