Patkányosok, hozzáértők! . Miért csinálja ezt a patkányom?
Malátapaszta, maltsoft, vagy a DM-es sajtos malátapaszta macskáknak csodákra képes. Én azzal "neveltem" az enyémeket. Nem magas a fehérjetartalma és imádják.
Az enyém akkor volt nagyon passzív amúgy, amikor egyedül volt. A társával versenyeztek, de sajnos nem lehetett új társa és én sem tudtam pótolni. Annyit csinált csak utána meg, amennyit addig szivesen csinált pl. lopkodott, rámolt - rendet rakott és odajött hozzám. A malátapaszta kirázta a depiből valamennyire.
A DM-es olyan tubus, mint a fogkrém, a macskacuccoknál találod, kb 800ft, de borsónyi is elég, erős a szaga nagyon.
A malt-soft az drága, szerintem 1-2-3ezer ft, mérettől függ.
ilyen a DM-es.
Ez volt a jutalomfalat, ezért kijöttek, másztak, versenyeztek és az egész tubust ellopták egyszer. Amikro az utolsó egyedül maradt, hajlandó volt előjönni, meg megkeresni, ha elrejtettem stb.
Az idősebb nem fogadott el engem, csak megkereste, mászott utána ilyesmik, a kisebb viszont vakarászta a kezemet, mintha társa lennék és amikor egyedül maradt a kezem mellett aludt, annyira össze tudtunk barátkozni és mindig kapott tőlem nasinak és várta is.
Amikor már nagyon betegek voltak és el kellett őket altatni - egy év eltéréssel - akkor is már alig ettek, de ezt még a dokinál is megették az altatószer előtt közvetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!