Milyen kisállatot vennétek? Nyuszi, vagy tengerimalac? Esetleg egyéb ötlet?
Figyelt kérdés
Mindenképpen emlős állatot szeretnénk. Kutya, cica, görény, hörcsög nem lehet.
Lakásban élünk férjemmel és egy kislánnyal.
Milyen érvek/ellenérvek szólnak ellenük, mellettük? Ragaszkodó állatok?
2014. okt. 31. 14:26
1/7 anonim válasza:
nyuszi ... de a papagáj is nagyon zórakoztató vicces kis állatka :D a nyuszival is el lehet szórakozni fontos hogy ne legyen mindig be zárva a ketrecbe :) a tengerimalac .... az is aranyos ... de nekem már nem kellene több malacka
2/7 anonim válasza:
ja a nyuszi elég ragaszkodó állatka .... a tengeri malac az nem annyira :)
3/7 anonim válasza:
Tengerimalac. Nagyon szelíd, a kislányhoz jó, mert aranyos és sokat lehet babusgatni, simogatni. Sosem harap!
4/7 anonim válasza:
A nyul hullajtja a szöret illetve vedlik is,oltatni is ajanlott es celszerü kiengedni naponta,bar sokat rag,tapeta,vezetek stb. A malac sokszor hangos ha visít,de edes nagyon. Mindkettonek van hatranya,de edesek.
5/7 anonim válasza:
nyuszinak talán szagosabb a pisije, mint a malackának. a malackát elég heti kétszer kialmolni, új forgácsot tenni alá,. a nyuszinál szerintem minden másnap lehetne. én a malacka mellett döntenék biztos. papagájt azért nem szeretnék, mert az én tányéromba ne porolja bele a tollait. a papgáj az csíp is,. nyuszi az jobban karmol is mint a malacka.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. nov. 3. 08:39
7/7 anonim válasza:
Szia!
Malackát csak kettőt egyszerre, két fiút vagy két lányt, mert egyedül nagyon rossz nekik.
A malac félénkebb, nem biztos, hogy szereti mindig a dögönyözést, és könnyű megnyomni szegényt. Nem szobatiszta. Anyuszi strapabíróbb, de nagyon sikszor ki kell engedni és mindent megrág. Szobatiszta, de a fiú nyuszi szétspricceli a pisijét, megjelöli a területét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!