Mit egyenek az egereim az alap kaján túl?
Kérdésem az lenni az alap táplálékon,magok,zöldségek,gyümölcsökön kívül mit adjak még nekik hogy tuti minden vitamint megkapjanak és egy kis természetes luxus is legyen neki. értem ezalatt pl amit már most adok nekik a rózsaszirom,csipkebogyó(tojást nem szeretik.
Ki mivel kedveskedik rágcsálójának?
én szoktam venni száraz macskatápot az egereimnek, mert sokszor ellik a lány, és nem eszik meg máshogy a fehérjét.
(ők tenyészegerek)
Nekem is Afrikai csíkos fűegereim vannak. búvóhelyet nem teszek be nekik mert nem kell megépítik maguknak a szalmából,szénából,forgácsból és a wc gurigát leaprítva hatalmas erődítményt építenek :)
köszönöm a válaszokat.ezeket így szoktam adni amiket mondotok, de pont az a plusz amit kérdeztem megadtátok. Macskakaját még sose adtam nekik pedig van az is itthon :)
sajtot se. tyúkhúrt imádják ők is :)lisztkukaccal próbálkoztam de ne nem érdekelte őket. tojással nyersen héjában ami megmaradt(másik fajtáim imádták kinyalni) őket az se mozgatja egyáltalán. feljegyzeteltem mindent és a pelletet is megnézem .köszi
Ez is díszállat,mint a sokcsecsű egér vagy a fehér egér..
Tehát elhizlalni nem jó őket se és a plusz kiegészítők tuti nekik is kellenek azaz a fehérje,vitaminok stb. ugyanis csak ketrecben vannak nem afrikába :)
sok okosat hallottam köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!