Tengerimalacosok! Alap tudnivaló a kisállatról?
fürdetni nem kell csak akkor ha valami bőrbetegsége van stb.
Nem lesz szobatiszta, ahol rájön oda potyogtat. Víz és széna mindig kell, hogy legyen előtte, tengerimalactáp is.
Kell neki egy házikó, vagy olyan sok széna amibe el tud bújni.
Két hímet együtt nem lehet tartani mert halálra vernék egymást, inkább ivartalanított fiút és egy lányt, vagy 2 lányt. 1-et ne tarts mert társas állatok.
Nekem 3 malackám van, ha segítsek valamiben írj :)
kettőt kell tartani!!! ez a legfontosabb.
akkor egy minimum 100*50es ketrec
versele-laga táp
első egy hétben nem fognak kijönni, félni fognak és futni ha meglátnak :D első pár nap a kritikus, az a fontos, hogy egyenek! nekem nem óhajtott enni a pici fiú, így első este kézbe vettem és addig molesztáltam egy szelet ubival amíg meg nem ette legalább a felét :)
2 fiút is lehet együtt, de csak fél év minimum korkülönbséggel, vagy testvéreket.
halálra verés csak a lány malackák közelében van. :)
melegben hűteni kell őket (nem tudnak izzadni) jégakkut becsavarni, vagy palackba víz, azt fagyasztani és azt.
nekem 4 malackám van, 3 lány 1 fiú. :) ivartalanítva lehet csak melléjük engedni, de arra legalább 3 hós koráig várni kell, és min 500g-nak kell lennie.
fontos, hogy mérni kell a súlyukat, mivel ők ha betegek, akkor sem mutatják ki. :) tehát kell nekik egy konyhai mérleg :D
akkor öö.. fürdetés ha beteg, vagy ha nagyon-nagyon melege van lehet sima kézmeleg vízbe pancsoltatni, de utána teljesen szárazra kell törölni/szárítani, és akkor lehet visszatenni.
jó előre kinézni egy orvost, ha baj van oda vinni, ne
akkor kelljen keresni :D
krumplit, szárított kukoricát és szotyit nem ehetnek.
salátából is a bio-t és csak keveset :P
mi lehet még? készülj fel, hogy kettő mellékhatásuk lehet:
- minden tárgyat, amit látsz, elkezded nézni, hogy milyen formában lehet jó a malacoknak :D
- nem állsz le 2 mellett, és fél év múlva már az 5. malackát tervezed :D
jó cocázást :)
bármi van, nekem is írhatsz nyugodtan :)
kösz minden választ:DD
ezen:
mi lehet még? készülj fel, hogy kettő mellékhatásuk lehet:
- minden tárgyat, amit látsz, elkezded nézni, hogy milyen formában lehet jó a malacoknak :D
- nem állsz le 2 mellett, és fél év múlva már az 5. malackát tervezed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!