Egy hörcsögnek miket kell venni ami alap?
Hörcsögöt egyedül tartunk mert magányos, területvédő állat. Vagy veszel még egy ketrecet vagy egy hörcsit veszel.
Aztán alom kell neki meg ennivaló... Magkeverék és forgács. Ez nem kerül sokba ha havonta nézed. :) Nagyon keveset eszik egy törpehörcsög pláne. Itató kell bele víz, de az meg igazán nem költséges. Hörcsögkerék de ez egyszeri vétel, ha nincs a ketrecben alapból. Aztán gyümölcsök, zöldségek azt meg amúgy is veszel magadnak és az, hogy neki naponta egy-egy darabkát beadj az sem kerül szinte semmibe.. :)
Szerintem is társas állat a dzsungi.Az egyik ismerősöm is együtt tartha őket,igaz egynemüek és alomtársak.De az aranyhöri biztos,hogy csak magányosan szeret élni.
A hörcsög tartás nem kerül sokba és nem is kell havonta vásárolni.1 csomag höritáp pl biztos,hogy eltart legalább 3 hónapig még 2-nek is.Sőt talán még több ideig is...Az alom meg a széna az amit még rendszeresen kell venni a tápon kívül.Az itató nem létszükséges,de csak akkor hagyhatod ki ennek a vásarlását,ha mindennap tudsz neki adni lédús gyümölcsöket/zöldségeket,amivel tudja pótolni a folyadékot.A hörcsög kereket szerintem vedd meg,mert az sokat jelent az egészségüknek.Persze ezen kívül azért ki kell venned min.napi 1 órát.Házikó is egyszeri kölcség lenne,ha néha nem fogyna el...:)De ha szerzel neki rágásra alkalmas ágakat,akkor csak egyszer kell megvenned.;)Lehet,hogy valamit kifelejtettem,de a többi már csak kiegészítés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!