az elsőnek igaza van !! Semmi K betűst ne adjál !!Mert tönkreteszi a gyomrát !
2013. jún. 20. 12:36
3/12 A kérdező kommentje:
A burgonya mióta k-betűs?? O.o
2013. jún. 20. 13:05
4/12 anonim válasza:
az enyém 4 és fél évig volt nálam! mielőtt elpusztult öregségben. ennyit csak nálam töltött de előélete is volt pár hét ugyebár...
pedig evett krumplit, jó nem sokat csak heti egyszer kapott. mennyiségileg kb 4 kisujj körömnyi falatot. sőt csokit is evett. és mégis ennyi ideig élt velem.
egyébként a tökféléket szeretik a legjobban és csomagolj el télire szárított tökmagot is neki meg diót és mogyorót :) sőt én mélyhűtőben raktam el gyümiket és zöldet is feldarabolva, elcsomagolva kis adagokban :)
kukoricával finoman mert hízlal :) én ezért saját keverékkel etettem a hörbim, hogy tudjam miből mennyi van a magkeverékben :)
2013. jún. 20. 13:15
5/12 anonim válasza:
Kérlekszépen, a burgonya azóta K betűs, mióta a KRUMPLI elnevezése is elterjedt lett.
2013. jún. 20. 13:38
6/12 anonim válasza:
Tök mindegy milyen betűvel kezdődik, nem lehet neki adni és kész.
2013. jún. 20. 16:18
7/12 anonim válasza:
Nem szabad neki adni Krumplit!!
2013. jún. 20. 17:51
8/12 anonim válasza:
hát ezen nevettem, h a burgonya mióta k betűs :D amióta az a neve, hogy krumpli :DD
amúgy a krumplit nem tudom, de HÉJÁt mindenesetre ne adj, mert az kifejezetten MÉRGEZŐ!!
2013. jún. 20. 20:39
9/12 anonim válasza:
Elméletben a magas keményítőtartalma miatt nem olyan jó ha adsz neki, de egy pici darabkát megpróbálhatsz. Én soha nem adtam neki, de az én hörcsögöm a Körtét szereti, viszont ebből sem adok neki sokat.
2013. jún. 21. 13:25
10/12 anonim válasza:
A krumpli csak akkor mérgező, ha csíra is van rajta, úgy ahogy az emberre is. Se a héja, se a "húsa" nem mérgező. Egér, patkány, hörcsög, mongol futóegér, degu, ezek mind ettek nálam krumplit, és vígan eléldegélnek! A csírázott krumplit pucold meg jól, mosd meg, nehogy a csíra leve rajta maradjon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!