Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyik szan tetszik a hörikben?

Melyik szan tetszik a hörikben?

Figyelt kérdés
Dzsungiban. És melyiket tartod?
2010. febr. 3. 11:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem szín alapján választok, minden színváltozata szép. Nekem amúgy kék és vadas van.
2010. febr. 3. 11:17
 2/11 anonim válasza:

Szia!

Sose a színt nézd!Ki tudja hogy milyen attól még.Nézd a testét egézszégét!Én nekem 5-van.2-fehér:Pmert megfehéredtek

+még van 3 vadas színű.Aranyosak én se a színt néztem:)

Csak aza lényeg legyenek egézszégesek!!

2010. febr. 3. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:

nekem van egy vadas meg egy fehér/szürke

de igazán a kék teccik..meg ami nekem van:)

2010. febr. 3. 18:52
 4/11 A kérdező kommentje:

Tenyésztő vagyok.

Énsem a színt nézem:)

Amúgy nekem van vadas, pearl, mandarin, bézs és kék. Ha valakit érdekel van eladó vadas, kék és pearl babám:)

2010. febr. 4. 10:37
 5/11 A kérdező kommentje:
2010. febr. 4. 10:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyosak :) kár, hogy a macska bántaná.. Talán a pearl a legnyerőbb. Ha mindenképpen szint kellene mondani.
2010. febr. 5. 18:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Jaj de édesek:) Nekem már csak 5 hörim van sajnos, egyet nemrég veszítettem el. Nagyon édesek:) Ha azért kérdezed, hogy milyet tenyéssz, akkor is azt mondom, hogy nem a szín a lényeg:) Én legközelebb pearl szerzek, vagy mandarint:)

Első voltam.

2010. febr. 5. 20:10
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a két új választ:)

Nem, nekem elsősorban a "vérvonalak összehozatala" a célom, hogy minél jobb genetikájú,egészséges,hosszú életű hörit tenyésszek. Azért is van ilyen sokszínű hörim,mert nem a szín az elsődleges szempont:P

2010. febr. 5. 20:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Az eredeti vadszín.
2010. febr. 6. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem az összes szín tetszik.

Tenyésztem is őket, nekem van 2 vadas, 2 pearl, 1 pearl-mandarin, és volt winter-white kék is.

2010. febr. 6. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!