Alaszkai Malamutomnak szán húzó hámot vagy rendes hámot vegyek? Melyik a kényelmesebb? . Már 7 éves jó szán húzó volt csak a szüleim elváltak és 2 évembe telt vissza szerezni! .
Azt javaslom ezeket az oldalakat keresd fel, ott szakértők tudnak segíteni neked a sporttal kapcsolatban. 7 évesen egy szánhúzó még nem számít matuzsálemnek, úgyhogy szerintem az újbóli szánozásnak nem lesz akadálya. A tápok közül tudom ajánlani az Acana halas és bárányos tápját, a Pro Plan érzékany kutyák számára gyártott szintén halas tápját, a Chicopeenak is van halas tápja, most próbáltam ki, úgy néz ki jó.
Sétáltatáshoz rendes hámot, vagy inkább sima bőr/textil nyakörvet vegyél. A sportban használatosnak teljesen más az alakja, felépítése, sétához felesleges.
A szánhúzást illetően kérd ki egy, a sportban tapasztalt ember véleményét, hogy ne okozz bajt a kutyusnak. Esetleg vidd el, hogy felmérjék, van-e benne még elég szusz a szánhúzáshoz. Ha igen, akkor is még majd újból fel kell készíteni fizikailag.
Milyen tápra érzékeny? A zacskón lévő kép megtévesztő lehet, az összetétele a fontos (attól, hogy husky van az elején, nem biztos, hogy számukra készült spéci tápról van szó, pl. beagle-s Darling). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!