Szerintetek meddig él még?
Figyelt kérdés
A dzsungáriai törpehörim két és fél éves. Még mindig aktív, érdeklődő, semmi baja nincs, de látszik, hogy kezd lefogyni, és a szőre sem szürkés már, hanem egész fehér, meg nem az a szép sima, mint volt. Ő már úgy tudom, öregnek számít törpehöri létére. Vajon meddig örülhetünk még neki?2010. jan. 31. 20:24
1/11 anonim válasza:
A hörcsögök átlag életkora 2-3 év nem több!
2/11 anonim válasza:
fél, maximum 1 év. Tudnod kell h ezek az állatok a vadonban nagyon ritkán élik meg az 1 éves kort.
3/11 anonim válasza:
Szia.Egy dzsungáriai ugye egy és fél,kettő,kettő és fél évig él.Az enyém is eddig élt.:(Mondjuk az első egy kicsit több volt mint kettő és fél.Már nincs sok hátra szegénykémnek!:( Az enyémmel is ez volt,lefogyott,pihe könnyű lett.A fehérség az meg csak a tél miatt van,az enyém is befehéredett télen.Nagyon sajnálom szegénykét!:( De addig még örül,amíg jó családban,és jó gazdik kezei között van.Vedd ki többször,simogasd,foglalkozz vele többet,hogy boldog élettel távozzon!:)
4/11 anonim válasza:
persze, mert megeszi őket valami más, mielőttm ég megöregedhetnének :)
a helyedben szerintem utánanéznék, hogy a öreg hörcsögök milyen hiánybetegségekben szenvedhetnek, és kicsit változtatnék az étrenden, hátha lassítható az öregedési folyamat.
5/11 A kérdező kommentje:
Ó, akkor már nincs sok hátra. :( Nagyon sajnálom. Már így is félek minden reggel, hogy a hívásomra nem jön elő többet. :"(
2010. jan. 31. 20:31
6/11 A kérdező kommentje:
Vettem neki vitamint is, és mindenféle gyümölcsöt adok, rengeteget foglalkozunk vele. Nagyon aranyos és szelíd. Egy hörim sem élt még ilyen sokáig, pedig azok aranyhörcsögök voltak.
2010. jan. 31. 20:33
8/11 anonim válasza:
Az enyém is elpusztult.
Sírtam is jó sokat.
9/11 anonim válasza:
A hörid szabadon van? És hogy hívod?Mindig odamegy?
10/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom a hörcsögödet! :(
Nem, terráriumban van, de ha szólok neki, vagy megérzi, hogy ott vagyok és nézem, azonnal előjön, és mászik fel a kezemre.
2010. febr. 1. 10:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!