Oroszlánfejű törpenyuszinak lehet vágni a szőrét?
Elég hosszú a szőre és hiába fésülöm nagyon hullik neki. Arra gondoltam, hogy ha esetleg rövidebb lenne akkor nem hagyna mindenhol szőrt maga után.
Kutyakozmetikába nem vállalják és sehol nem találok olyan helyet ahol vállalnának nyuszit. (borsodi vagyok)
Egyáltalán le szabad vágni?
Eddig csak a feneke körül vágtam!
szia! 5 évig volt oroszlánfejű nyuszink, de sosem vágtuk le a bundáját és nem is hullott nagyon. Ha kórosan hullik a bundája, inkább adj neki vitamint, hátha javul vagy vidd orvoshoz, megnézi, nincs-e valamilyen bőrproblémája (pl. gombásodás).
A bundáját elvileg le lehet vágni, de minek? 1.) elveszti a fajta gyönyörű jellegét 2.) megfázhat, hiszen neki a bundája a ruhája 3.) ugyanúgy hullik tovább a szőre, csak rövidebb szálakat hullajt maga után. Száz szónak is egy a vége: ne vágd le a bundáját, inkább a szőrhullás okát keresd meg és kezeld.
Már volt orvosnál mert nemrég kapta meg az oltást is.
Átment egy általános vizsgálaton és nem mondta a doki, hogy akármi baja is lenne.
Akkor ne vágjam le?
A fenekéről te vágtad? Nekem muszáj mert ha nem vágom akkor sokszor beleragad neki a bogyó.
Mivel etetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!