Kinti kifutóban törpenyuszit el tud kapni egy macska?
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 19:29
1/5 $$$$$ válasza:
Ha nincs felülről lefedve akkor igen.
2/5 KGabi0000 válasza:
Nem,a mieinket max egy kicsit szekálni szokta,kergeti,meg ilyenek,de csak szórakozik vele,ő nem bántja,hozzá van szoktatva.Viszont nem árt néha kinézni azért rá,ha esetleg kint hagynád,mert egy kóbor cica piszkálhatja,de elkapni biztosan nem tudja még akkor sem.
3/5 A kérdező kommentje:
Olyan 25-30 centis kb a nyuszi, felülről nincs lefedve. Egy macskát láttam múltkor őt nézegette. De akkor befedjük hálóval, ha megtámadná.
2014. nov. 3. 19:39
4/5 Schibo válasza:
Szerintem azonnal takard le a tetejét is hálóval, mert egy ragadozó madár is megtámadhatja. Nem tudom, hogy éjjel is kint hagyod-e, de a baglyok is vadásznak. A nyestekről nem is szólva. Szóval a nyuszi biztonsága érdekében mindenképpen! Házikója van a kifutóban? Oda el tud bújni, ha szükségét érzi.
5/5 A kérdező kommentje:
Persze, van neki jó nagy házikója, és csak 1-1 órára szoktuk kiengedni rohangálni. Este is be van zárva természetesen.
Most csinálunk neki épp egy zárt kifutót, ami kisebb, kb. 1x1 méteres, és át lehet tenni máshová, az talán biztonságosabb. Köszi a válaszokat mindenkinek!
2014. nov. 4. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!