Két összeszoktatott törpenyuszit lehet egy ketrecben tartani? Ha igen mekkora kell kettőnek?
Csak ha nőstény mind a kettő!
Ha ellenkező neműek, a hím nem hagyja békén a nőstényt. Ha meg hímek, akkor kiherélik egymást.
Fiú lány páros,egyik ivartalanítva van. És már 1évesek múltak.
Ők örökbefogadható nyuszik. Azért kérdezem.
Mert nyuszim már volt,szóval nem ismeretlen terep a tartás,csak ezt nem tudom kettőnél ez hogy van.
Nem tudom mennyire játszik szerepet nyulak esetében viselkedésben az ivartalanítás. És az sem mindegy melyikük van ivartalanítva.
Mert még így is van rá esély, hogy a hím nem hagyja békén a nőstényt, annak ellenére sem, hogy kisnyulak nem lesznek.
Lány ivartalanított páros nem jó, mert ott a fiú nem fogja tudni és nem hagyja békén.
Másik eset beválhat, ha az ivartalanítástól a nyulak elfelejtik, hogy fiúk voltak.
De én különböző neműeket és csak fiúkat nem raknék párba, és nem lehetne probléma.
Na várj,megnéztem rendesen az infókat,meg a korukat.
Szóval az első fiú-lány, a fiú ivaros, a lány ivartalanított,itt a kor 2,5 év,és 1,5.
Másik: fiú-lány,itt lány ivaros,fiú ivartalanított. Mindkettő kora 1,5év. Ők ahogy elnézem szerintem tesók is,szóval szerintem kicsi koruktól együtt vannak.
csabika minek irsz, ha nem ertesz hozza???
Osszeszokott nyusziknal teljesen mindegy, ki az ivartalanitott, nem bantjak egymast.
Nekem ivartalan bakom es ivaros nostenyem van, imadjak egymast. En 140-es ketrecet fogok nekik venni, most meg kulon ketrecben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!