Milyen tapasztalataitok vannak kisállat kereskedésben vett törpenyuszikról?
Persze, mert egy orvost nem lehet lefizetni, hogy jó véleményt mondjon akármelyik nyusziról...
Remélem, nem lesz gond.
én nem kombinálom túl ennyire. ennyi erővel azt is kijelenthetjük, hogy a tenyésztőknek sokkal nagyobb az érdeke az eladásban, tehát ő is... stb
jó ember itt is van ott is van, rossz ember itt is van, ott is van...
Már itt a nyuszkó 10 napja. Egy ismerős dolgozik abban az állatkereskedésben ahol vettük. Amíg az előző nyuszim élt, mindig nála vásároltunk, és ő is nyuszitulajdonos, sokat beszélgettünk. Mikor jöttek új nyuszik, akkor említette, hogy állatorvos szokott jönni, őket ellenőrizni. Megnéztük a kiszemelt nyuszit, nyakába is vette, és megadta a doki számát. Aztán egyeztettünk időpontot, hogy mikor jön oda a doki, megnézte a nyuszit, és mondta hogy lány, és okés nyuszkó. Nem akarom magam elszólni, de zabálni való, a hátán fekszik az ölemben, és masszíroztatja a talpát a kisasszony.
Szerintem sincsenek szabályok. Tényleg lehet mindenhol, mindenféle nyuszkó, ez olyan, mint az emberek, nem minden 8.kerületi tipikus nyolckeres, és nem minden rózsadombi diplomás úriember.
Mondjuk leveleztem néhány tenyésztővel - még korábban - és az igaz, hogy mindegyik nagyon segítőkész és kedves volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!