Haragszom az állatomra, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Görényem van, lassan három éve. De most elegem lett belőle, legszívsebben széttépném. Az előző lakásban alomtiszta volt. Itt most össze-vissza piszkít, egyfolytában utána takarítok. Mindig talál új helyeket. Olyan, mintha direkt csinálná, csak nem tudom mért. Azt mondják, tiszta állat. Hát ő már kakilt az ágyamra. Nagyon az. Mit tegyek, nem akarom eladni meg semmi, de ha most idejön, megütöm.2010. jan. 24. 08:54
21/25 anonim válasza:
Nem tiszta szar a fürdő,mivel szobatiszta és csak alomba csinál.Nyulam pedig volt és nem csak nekem,hanem több ismerősömnek is.Folyton bogyózik meg fut és nagyon sötétek.Nem mondtam,hogy nem cukik vagy arik,de nem okosak és ne ezért szeretjük őket azért ezt lássuk be.
22/25 anonim válasza:
a bogyót könnyű összeszedni más gond az ennyémmel nincs.Okos ,mert pl. tudja ,hogy ha zörög a zacskó enni kap és már előre odafut és pitizik stb.És görény nem futkos?Te se gy helyben ülsz egész nap elvileg.
24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor be fogom zárni, hátha így jobb lesz. :) Egy nyulat pedig nem lehet görényhez hasonlítani. Ennyi. Má szinten van teljesen a két állat.
2010. jan. 27. 06:50
25/25 anonim válasza:
legszívsebben széttépném.Hát azér ez durva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!