Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyi időre lehet magára...

Mennyi időre lehet magára hagyni a nyuszit?

Figyelt kérdés

A hosszú hétvégén csütörtök reggel mennénk el otthonról és szombat este jönnénk haza,addig elegendő kajával és vízzel kibírja?

Szállítanám én máshova is, csak ott nincs ketrec, kaja,alom sem, így nem tudom hogy hol lehetne :/

2014. okt. 7. 15:32
 1/4 csabika1971 ***** válasza:

Friss vizet és kaját is naponta kellene kapnia legalább egyszer.

Mert mi van a vizét már ki is borította mikor kiléptél az ajtón?

Kéj meg valakit nézzen rá míg te nem vagy otthon. Senki rokon vagy ismerős akinek lenne bejárása a lakásotokba.

Egy nyulat meg a kajáját szállítani meglehet oldani ideglenesen is, nem kell hozzá ketrec. Csak pl egy papírdoboz. Próbálj valakit keresni aki a gondját viseli abban a pár napban.

2014. okt. 7. 15:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Csepegtetős itatója van,de igazad van,az se megoldás :S

A papírdobozt nekem kirágja, mi lehetne helyette az ideiglenes helyen?

2014. okt. 7. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk 20 óra volt eddig a maximum, addig is halálra izgultuk magunkat...

Én ilyen hosszú időre semmiképpen sem hagynám egyedül, nincs olyan barát/családtag, aki legalább napi 1* ránézne, megetetné, kiengedné?

Mondjuk mi voltunk már úgy nyaralni több napra, hogy jött velünk ketrecestül mindenestül, kicsit körülményes volt a szállítás, de nem volt lehetetlen :)

2014. okt. 7. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Hordozóban (legalább macskáknak való legyen) vidd magaddal, pórázzal engedd ki minden nap, almot, kaját vigyél magaddal.

Én így szoktam, egy napra sem hagynám egyedül.

2014. okt. 7. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!