Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen játékokkal lehet...

Jucinene kérdése:

Milyen játékokkal lehet lefoglalni egy nyuszit vagy eddzeni?

Figyelt kérdés
Nem rég kaptunk egy nyuszit de nagyon unatkozik. Mit lehetne csinálni neki vagy vele hogy jobb kedve legyen és ne unatkozzon?

2014. szept. 17. 11:17
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja és még hogy ő egy nagyon pici törpe nyuszi és egy pamacs konkrétan. nem tudom hogy ez lényeges-e de azért megírtam
2014. szept. 17. 11:19
 2/11 anonim ***** válasza:

vannak oldalak, ahol megmutatják, hogy-hogy lehet jó játékot csinálni.

De én semmiképp nem ajánlom a létrát, vagy lipinkát, vagy éppen a labdát. Az enyémek utálják ezeket.

Amúgy itt egy másik kérdést, ezt böngészd: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__458730-a-..

2014. szept. 17. 11:28
 3/11 A kérdező kommentje:
A tiédnek van valami játéka?
2014. szept. 17. 11:34
 4/11 A kérdező kommentje:

a miénknek van egy lelógó fém gömbje amiben kaja van és ki kell szednie de ezt csak néha használja, meg néha kiengedjük mert van neki egy karámja a házban és abban futkos azt élvezi de ott se tud túl sok mindent csinálni van még valami más amit lehetne neki csinálni?

mert mondtad hogy létra meg labda meg ilyesmi ne de ott me csak ilyet mondtak meg még papírt amit nem ehet

2014. szept. 17. 11:40
 5/11 anonim ***** válasza:
ja :D csak azt mondtam, hogy az enyémnek nem jönnek be az ilyenek és még sok nyúlnak nem. (sok nyulas ismerősöm van)
2014. szept. 17. 12:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Taníts neki trükköket
2014. szept. 17. 14:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi, akár csak a tipikus első gyerekes szülők, vettünk nem kevés dolgot a nyuszinknak :) Szénatartó gömb nekünk is van, rendszeresen használja. Ami nagyon bejött neki, az egy olyan két rekeszes, fából készült dobozka, amin van két fedél ami alá kis falatokat lehet betenni és a nyuszinak kell felnyitnia a tetejét. Nagyon szereti, igaz eleinte, meg kellett kocogtatni a fedelét, hogy rájöjjön mi is a lényeg, de azóta még akkor is kinyitogatja őket, mikor nincs is alattuk semmi :)

Vettünk még neki ilyen kellően nagy, préselt szénaszerűséggel borított henger alakú alagutat, nagyon szereti rágcsálni és nyalogatni.

Olyan labdánk van, amin van egy kis nyílás, bele lehet tenni kis falatkát és a nyuszinak kell kigörgetnie belőle, ezt elég hamar megunta.

Akkor vettünk neki alagutat is, de azt leginkább csak "összeborította".

2014. szept. 17. 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy unatkozik?

A nyuszik nagyon jól elvannak magukban is. A miénk 3 éves, SOHA semmi8lyen játék nem kellett neki. Pedig több mindent kipróbáltam. Aztán idővel rájöttem, elfogadtam, hogy ő ilyen típus. Elvan a maga világában. Délutánig dolgozom, addig ő heverészik a ketrecében, amikor itthon vagyok kiengedem, de nem is jön ki mindig. Amikor kijön, futkározik, ugrál, aztán kiinyúlik a padlón. Nem szereti, ha nyaggatom, akkor rögtön otthagy. Persze, ha ő vágyik bújásra, akkor odakucorog mellém. De a trükkökket meg a játékokat mindig is utálta. Hát ő ilyen :)

2014. szept. 18. 13:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Egy mellék kérdés hogy mit lehet még játszani velük meg lehet nekik valami trükköket tanítani neki? és ha igen az elfoglalná? és amm csak következtetek hogy unatkozik mert amikor kint van nagyon boldog ez látszik a szemén persze nem azt szoktam bámulni mint egy lökött csak csak látszik
2014. szept. 18. 17:13
 10/11 A kérdező kommentje:
és köszönöm a válaszokat!:)
2014. szept. 18. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!