Ki mit tenne az én helymben?
Figyelt kérdés
Szisztok4 :) Ma vettem egy ici-pici hörcsögöt :9 És most lesem a hörcsögnevelde oldalakat :) Viszont azt szeretném megkérdezni, merthát az normális, sztem, hogy még szokaalan neki, vagy ilyesmi. de , hogy ahol vettem, ki mit szol hozzá, hogy a héten vegyek 1 másikat is mellé, h ne unatkozozzon. vagy inkább ne?2014. szept. 5. 18:48
1/6 anonim válasza:
A hörcsögök magányos életmódot folytatnak. Akár meg is támadhatja az újat, mert számára betolakodó, nem játszótárs.
Szóval ne! Volt több hörcsögöm is, de amikor kettő volt, el is kellett őket különítenem.
2/6 anonim válasza:
Szia! :) nos ha veszel melle egy azonos nemut az semmi fele kepp nem jo..altalaban ossze szoktak verekedni..ha nem azonos nemut veszel akkor meg kis horcsogok lesznek...tehat ez a te dontesed, rgyedul is meg szoktak ok lenne foleg ha sokat torodsz vele. Onnan tudom h nrkem is volt ! :)) es o is egyedul volt..kis forgokereket veszel neki azzal nagyon jol el van! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot :) igen vettem neki fogoegeret is :) csak olyan szomorú látni, hogy ott ül, és nem csinál semmit :( utánna olvastam a neten, és valahol azt irják, hogy vegyek mellé 1-et valahol pedig, h ne. a boltba 5-en voltak egy alitkábaa egyébként
2014. szept. 5. 19:09
4/6 anonim válasza:
Ne vegyél! A hörcsög magányos állat.
Elmész a boltba és veszel még egyet. Hazaérsz beteszed neki az új jövevényt. Lefekszel aludni. Azt látod reggel, hogy már nem 2 hanem 1 höri van. Mert megölik egymást...
5/6 anonim válasza:
Megölik egymást! Magányos állatok, EGYEDÜL kell őket tartani! 8 éve tartok hörcsögöket, NEM bírják a társat maguk mellett. Védik a területüket és az erősebb meg fogja ölni a gyengébbet!
6/6 anonim válasza:
Ivarérésig az alomtestvérek elvannak egymással, azért tartják őket együtt a kereskedésekben. Hím és nőstény együtt tartása sem szerencsés, mert a párosodás alatt ugyan nem bántják egymást, de utána igen. Sőt, a vemhes nőstény kimondottan agresszív is a hímmel és nagyon megtépi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!