Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Dzsungáriai törpe hörcsögnek...

Adel64 kérdése:

Dzsungáriai törpe hörcsögnek mit kell tenni hogy ha tüdő gyuladása van vagy megfázik?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek a mai napon 2014.09.05.-én vettük észre anyukámmal hogy a kis hörcsögünk Pufi nem érzi jól magát,anyukám kereken 12:00 vette észre hogy Pufi nagyon furcsa!A hörcsög szipog folyton a két kis mancsával törli a kis orrát és nagyon csúnyán veszi a levegőt!Szóval hogy ha tudtok valamit hogy min tudnánk segíteni neki hogy hogyan akkor légyszi válaszoljatok,kérlek segítsetek gyorsan a kishörimet nagyon szeretem és nem akkarom elveszíteni!!!!!!!!
2014. szept. 5. 15:10
1 2
 11/11 blntdori0908 ***** válasza:
Hogy lehetsz ilyen felelotlen!Ne ti dontsetek el,hogy a doki tud-e segiteni vagy nem!Vidd el dokihoz!Te sem gyogyulsz meg magadtol!En az enyemet hetfon vittem dokihoz!Kapott gyogyszert,kenocsot!Adj neki addig is minel tobb gyumolcsot,zoldseget!Ne legyen huzatban,hidegben!Feherjet is adj neki,fontos!!!
2014. szept. 17. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!