Dzsungáriai törpe hörcsögnek mit kell tenni hogy ha tüdő gyuladása van vagy megfázik?
Esetleg több zöldséget adj neki, egy kis gyümölcsöt. De nézz utána, hogy mit kaphat.
Mi valószínűleg nem fogunk "utánaolvasni" helyetted, hisz neked kell az információ nem nekünk. Azt, hogy hogyan érzi magát, este tudhatjátok megfigyelni a legjobban. Ha halljátok hogy használja a kerekét, fut, kaparászik és látjátok hogy fogy az étel akkor valószínűleg nincs komoly baja.
Esetleg volt valami változás? Mármint más ételt kap, más fajta zöldséget vettetek mint általában, sőt ahogy megfigyeltem a sajátomon ha más fajta füstölőt használok a házban akkor másképp viselkedik egy kicsit.
Amúgy csak mellékesen, ezek a kisállatok sajnos rövid életűek, ezzel nem azt mondom hogy rossz dolog kötődni hozzájuk, de fel kell készülni hogy ha betegek lesznek akkor gyakrabban pusztulnak el, mint a nagyobb állatok.
Én ezt azért kérdeztem meg tőletek hogy tudjam hogy van e valami pl.egy vitamin ami segítrajta!!!:O
De hogy ha kihívjuk az állatorvost akkor se leszünk nagy részt előrébb mert az állatorvos is van olyan hogy nem tud segíteni rajta!!!!!:(
Ezt már egyszer elmondtam,vagy hogy ha nem érteted meg akkor ugorj pár comment-el előrébb!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!