Két fiú hörcsög megtűrj egymást ebben az esetben? Főleg tenyésztők vagy tapasztaltak véleményére lennék kíváncsi.
Attól, hogy egy alomból vannak, még ugyan úgy magányos állatok....
99% esély van rá, hogy össze fognak verekedni egyszer. Lehet, hogy holnap, lehet, hogy fél év múlva, lehet, hogy éppen nem leszel otthon, vagy alszol. Ne kínozd a szegény állatokat, ha tenyésztő vagy, tudnod kéne ezt.
És, ha tenyésztő vagy, megfelelő helyet kell biztosítanod minden egyes állatnak, aki nem talál gazdit.
Én is azt hittem, hogy ellesznek együtt egyszer a fiaim, de tévedtem. Majdnem kiherélte az egyik a másikat, mire hajnalban észrevettem... A másik megúszta egy kis orr és fül karcolással, ám a másikat el kellett vinni dokihoz. Nagy szerencsénk volt, mert ilyen kiherélős harapásoknál gyakori a tályog, és egyéb szövődmények kialakulása, nála semmi gond nem lett, de azóta senkinek sem ajánlom az együtt tartást, hiába vannak meg látszólag jól együtt.
Hidd el, nem jó nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!