A hörcsögöm állandóan körbe körbe futkos a ketrecben. MIt tegyek hogy ez ne így legyen?
Figyelt kérdés
van hörcsög ketrece is,de azt nem használja2014. aug. 3. 14:01
1/5 anonim válasza:
Vedd ki, fusson kint, majd elfárad. Elég sokat tudnak futni.
2/5 anonim válasza:
Virgonc kis hörcsög, egyébként van mókuskereke? Mert akkor ott futna, tudom ajánlani az ilyen gömböt kb 2000ft-körül vannak, én is fogok neki venni.Pólusban lehet kapni.
3/5 anonim válasza:
Egyébként hány hetes, éves hörcsög? Mert egyébként az is lehet h még nem szokott hozzá, az enyém sem használja a mókuskerekét.Mert onnan ahonnan hoztuk nem volt mókus kerék. Am szerintem este rakd be a hörcsög ketrecbe, mert éjjeli állatok.
4/5 anonim válasza:
Van háza? Ha nincs tegyél be neki, mert arra szüksége van. Ha kereskedésből(vagy szaporítótól) van, akkor a körbe futkozás lehet a beltenyészet jele is.
5/5 A kérdező kommentje:
A ketrecbe esténként be szoktam tenni, hörcsöglabdája van,de ha beletetszem meg sem moccan,háza is van abban alszik,1 éve van nálunk a Pötyi kicsije.Hörcsögkereket akartunk venni,de a kisállatboltban azt mondták,hogy csak jövő héten jön.
Amúgy köszi a válaszokat :)
2014. aug. 4. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!