Van 3 malim. Abból az egyik furcsán viselkedik. állandóan berreg még azután is miután megsimiztem a fejét. Meg ha kiveszem olyan mintha sírna, vagy nem tudom. Mi segíthetne? Ivartalanítás?
Honnan veszed ki?
Más-más szülőtől vannak a kutyáid?
Vannak "beszélő", sipákoló kutyák is. Nem túlfűtött kissé ez a kutyád?
Bocsánat...elnéztem a kérdésedet :))
Így jár, aki egyszerre több oldalt is olvas.
Te ilyen perverz vagy, folyton az ivartalanitasrol beszelsz...en rettegnek toled a malijaid helyeben, nem lehet, hofy ezert berregnek?
Mert tudjak, hogy egyfolytaban "azon" jar az eszed.
Ha nem mindig azon jar, probalj vegigcsinalni ugy kb. masfel orat, hogy nem ejted ki ezt a szot a szadon. le sem irod.
azt hiszed, a malacok nem tudjak, neme rzik, mit akarsz veluk tenni??
En is berregnek, ha valaki beirna a gyakorikerdesek.hu-ra, hogy ivartalanitani akar!!! Sot, beleharapnek az ujjadba, de ugy, hogy visitanal.
Ne nekem tedd a szomoru ikonokat, hanem menj oda a malacokhoz es beszelj veluk! emeld ki, simogasd meg, nezz melyen a szemebe es dudold a ha...vagyis mondd el neki, hogy nem akarod megfosztani a genitaliaitol. es berreghet nyugodtan, ha ettol jol erzi magat.
meg fog nyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!