Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 2 kérdés: eheti-e a nyúl, és...

2 kérdés: eheti-e a nyúl, és fürdethetem-e?

Figyelt kérdés

sziasztok! 2 kérdésem lenne.

1. Házinyuszim van, vagy vmi olyasmi, nem tudjuk pontosan. Kint tartom a kertbe, a szomszédba is van egy nyuszi, a kerítésen keresztül szokták szagolgatni egymást, és az enyémet folyton lepisili a másik. A feje meg a háta már tiszta pisi, és büdös is lett tőle. Már nincsen olyan jó meleg idő, de szeretném megfürdetni, hogy ne legyek tiszta pisi, hogyha pl felveszem az ölembe. Arra gondoltam, hogy behozom a fürdőszobába, megpróbálom kicsit lemosni. Tudom hogy nem szeretik.... és ha idebent megszárítanám törölközővel, és utána kiengedném újra az udvarra megfázna? :S

2. A nagy útifű ehető a nyusziknak? Nagyon sok van az udvaron.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

#fürdetés #nagy útifű
2014. aug. 27. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Ha megfürdeted, mindenképpen várd meg amíg teljesen megszárad, mielőtt kiengeded, akkor nem fázik meg.

Gyógynövény, szerintem eheti.

2014. aug. 27. 15:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Megfurdetheted de fázni fog.én a kutyámat ha megfurdetem és hűvös van hajszaritoval szoktam szárítani.bár nem tudom, hogy a nyuszid mennyire birja a hajszaritot
2014. aug. 27. 15:15
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! akkor azt adok neki.

a fürdetést meg sztem muszáj lesz, így nem maradhat. :/

2014. aug. 27. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!