Melyik a jobb az akvárium vagy a ketrec?
Figyelt kérdés
A barátnőmtől fogok kapni egy hörcsögöt, de még nem vettem neki semmit, mert még nagyon sok időm van rá(ugyanis a hörcsögök nem rég születtek). Melyik a jobb az akvárium vagy a ketrec? A ketrecből jobban kidobálják a forgácsot stb. Egyik sem drága szerintem. De az imént olvastam egy kérdésnél, hogy a hörcsögök bevadulnak az akváriumba...ez igaz? mert én egy kis kezesbárány hörcsögöt szeretnék...ami lehetőleg ne harapjon meg! Szerintetek?2010. jan. 16. 11:13
21/26 anonim válasza:
a ketrecben jobban érzik magukat szerintem is:)
22/26 anonim válasza:
Szerintem a ketrec.
Az enyém az nem rágja.
23/26 anonim válasza:
szerintem ketrec az enyém drága volt mert az obiban vettem én hülye a royal canin-ban meg csak 2000Ft.Az enyémek imádják és tényleg nagyon szelídek plána a gazdijukkal.Az enyém hogyha a ketr4ecén belül van és oda nyujtja apum a kezéd vagy bárki akkor rögtön odakap meg minden csattogtatja a fogait.Bezzeg ha én nyujtom oda akkor engem rögtön elkezd nyalni.
24/26 anonim válasza:
A húgomnak kimászott a hörije az akváriumból.
25/26 anonim válasza:
Szia...nekem akváriumban vannak a hörijeim és van egy kis rész ahol magasabban van egy rács amin van a mókuskerék meg a kaja...ez csak azért lett így mert a mókuskereket zavarta a sziács a kajájukba meg mindig belement...szóval így most tök menő xD
26/26 anonim válasza:
hát szerintem a ketrecben jobban érzi magát!
előnyök:
-Több mozgás lehetőséget ad
-Könnyebb tisztán tartani
-Már "gyárilag"van bennük emelet(nem mindegyikben)
-Szellőzik,nem fülled be
Hátránya:
-Ha a rácsokat elkezdik rágni elég szép kis zajt tudnak vele csinálni
-Az almot ki tudják szórni
Akvárium
Előnye:
-Jobban védi az állatot a hőmérséklet ingadozástól
-Nemtud kiszökni ha jól levan fedve(a ketrecnél ha oldalt van az ajtó lehet ,hogy kitud szabadulni)
-Nemtudja kiszórni a forgácsot
Hátránya:
-Kevesebb lehetőséget ad a mozgásra
-Nehezebb tisztán tartani
-eltörhet
ha kaparja rettenetes zajt tud csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!