Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyik a jobb az akvárium...

Melyik a jobb az akvárium vagy a ketrec?

Figyelt kérdés
A barátnőmtől fogok kapni egy hörcsögöt, de még nem vettem neki semmit, mert még nagyon sok időm van rá(ugyanis a hörcsögök nem rég születtek). Melyik a jobb az akvárium vagy a ketrec? A ketrecből jobban kidobálják a forgácsot stb. Egyik sem drága szerintem. De az imént olvastam egy kérdésnél, hogy a hörcsögök bevadulnak az akváriumba...ez igaz? mert én egy kis kezesbárány hörcsögöt szeretnék...ami lehetőleg ne harapjon meg! Szerintetek?
2010. jan. 16. 11:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
a ketrecben jobban érzik magukat szerintem is:)
2010. jan. 16. 16:53
 22/26 anonim ***** válasza:

Szerintem a ketrec.

Az enyém az nem rágja.

2010. jan. 16. 18:35
 23/26 anonim ***** válasza:
szerintem ketrec az enyém drága volt mert az obiban vettem én hülye a royal canin-ban meg csak 2000Ft.Az enyémek imádják és tényleg nagyon szelídek plána a gazdijukkal.Az enyém hogyha a ketr4ecén belül van és oda nyujtja apum a kezéd vagy bárki akkor rögtön odakap meg minden csattogtatja a fogait.Bezzeg ha én nyujtom oda akkor engem rögtön elkezd nyalni.
2010. jan. 16. 21:03
 24/26 anonim ***** válasza:
A húgomnak kimászott a hörije az akváriumból.
2010. jan. 17. 20:08
 25/26 anonim ***** válasza:
Szia...nekem akváriumban vannak a hörijeim és van egy kis rész ahol magasabban van egy rács amin van a mókuskerék meg a kaja...ez csak azért lett így mert a mókuskereket zavarta a sziács a kajájukba meg mindig belement...szóval így most tök menő xD
2010. jan. 18. 15:12
 26/26 anonim ***** válasza:

hát szerintem a ketrecben jobban érzi magát!

előnyök:

-Több mozgás lehetőséget ad

-Könnyebb tisztán tartani

-Már "gyárilag"van bennük emelet(nem mindegyikben)

-Szellőzik,nem fülled be

Hátránya:

-Ha a rácsokat elkezdik rágni elég szép kis zajt tudnak vele csinálni

-Az almot ki tudják szórni

Akvárium

Előnye:

-Jobban védi az állatot a hőmérséklet ingadozástól

-Nemtud kiszökni ha jól levan fedve(a ketrecnél ha oldalt van az ajtó lehet ,hogy kitud szabadulni)

-Nemtudja kiszórni a forgácsot

Hátránya:

-Kevesebb lehetőséget ad a mozgásra

-Nehezebb tisztán tartani

-eltörhet

ha kaparja rettenetes zajt tud csinálni

2010. jan. 25. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!