Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyik a jobb az akvárium...

Melyik a jobb az akvárium vagy a ketrec?

Figyelt kérdés
A barátnőmtől fogok kapni egy hörcsögöt, de még nem vettem neki semmit, mert még nagyon sok időm van rá(ugyanis a hörcsögök nem rég születtek). Melyik a jobb az akvárium vagy a ketrec? A ketrecből jobban kidobálják a forgácsot stb. Egyik sem drága szerintem. De az imént olvastam egy kérdésnél, hogy a hörcsögök bevadulnak az akváriumba...ez igaz? mert én egy kis kezesbárány hörcsögöt szeretnék...ami lehetőleg ne harapjon meg! Szerintetek?
2010. jan. 16. 11:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Igen és azt is mondták sokan, hogy az akváriumot nehezebb takarítani, mint a ketrecet...na most akkor ez ki szerint, hogy van?
2010. jan. 16. 11:25
 12/26 A kérdező kommentje:

Ketrec: rágcsálják, zörög

Akvárium: nehezen takarítható?! és eltűnik a tál a forgácsban

jajj nem tudom:S

2010. jan. 16. 11:27
 13/26 A kérdező kommentje:
egyébként az akvárium tetejére lehet valamit tenni? vagy arra van valami fedél(persze amin keresztül levegőt is kap:) )
2010. jan. 16. 11:30
 14/26 anonim ***** válasza:

Az első vagyok: házilag csináltam meg :D de nagyon tetszik. Csináltam neked róla képet. Épp takarítás alatt van így egy másikban van. A létrát hurkapálcikából csináltam meg az emeletet kemény karton papírból vagy nem tudom mi ez és oda ragasztottam. Semmit nem rág meg nagyon jó hörcsög és rendszeresen ki veszem. Csak a kutyám ne lenne olyan féltékeny rá :D Egyáltalán nem nehéz kitakarítani. Kiveszed a berendezési tárgyakat egy oldalra húzod a forgácsot felveszel egy kesztyűt és kikotrod egy zacskóba. Én így szoktam.

A képek:

[link]

[link]

2010. jan. 16. 11:39
 15/26 anonim ***** válasza:
nekem volt mindegyikbe hörcsögöm... a ketrecbe szemmel láthatóan jobban érezték magukat... másztak csimpaszkodtak, még az akváriumba vagy a hörcsögkereket tekerték, vagy állandóan csápoltak, hogy ki akarnak jönni... természetesen ugyanannyit voltak kinnt, volt amelyikkel együtt aludtam, mára már felnőttem, inkább kutyázom, mint hörcsögözöm:) szóval, szerintem a ketrecben jobban érzik magukat... én úgy csináltam, hogy egy laposabb dobozt raktam a ketrec alá, így amit kikotort forgács, az oda potyogott...
2010. jan. 16. 11:41
 16/26 anonim ***** válasza:

A ketrecet tényleg sokkal könnyebb tisztítani.

Nekünk rengeteg hörink szökött ki akváriumból . Felmásztak a házuk vagy akármijük tetejére és kiugrottak. A legdurvább hogy felraktuk őket a hűtő tetejére és még onann is kiugráltak az akváriumból és le a hűtőn valahogy és elbujkáltak a lakásba.Hát az egyik ismerősöméknek olyan volt a tetején hogy ilyen lukacsos fém valami . De azt nem tudom honann szerezték be.

17/26 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt hogy ahol a második szint van oda rakok tetőt és rakok rá egy könyvet hogy még véletlenül se szabaduljon ki mert Rocky megenné :D ez kb. az akvárium felét veszi igénybe a másik fele szabadon van így nagyon jól szellőzik és amikor kiveszem olyankor le veszem az egész tetőt és a házát is felfordítom hogy az is szellőzzön. Egy nap többször is kiveszem.
 18/26 anonim ***** válasza:
nekem volt olyan hörcsögöm, akinek a lexikonnal takartuk le az akváriumot, vagy inkább terráriumot nem?:D szóval két nagy lexikonnal takartuk le, nagyon kicsi részt hagytunk ki csak, hogy ne fulladjon meg, és még úgy is kimászott.... igazi kis szabaduló művészek... a ketrecből sosem mászott ki:)
2010. jan. 16. 11:48
 19/26 anonim válasza:
41%
Az akvárium,mert a ketrec alját ki tudják rágni,és meg tudnak szökni.Velem is ez történt.
2010. jan. 16. 12:37
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Szerintem ketrec lesz a vége:)
2010. jan. 16. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!