Melyik a jobb az akvárium vagy a ketrec?
11/26 A kérdező kommentje:
Igen és azt is mondták sokan, hogy az akváriumot nehezebb takarítani, mint a ketrecet...na most akkor ez ki szerint, hogy van?
12/26 A kérdező kommentje:
Ketrec: rágcsálják, zörög
Akvárium: nehezen takarítható?! és eltűnik a tál a forgácsban
jajj nem tudom:S
13/26 A kérdező kommentje:
egyébként az akvárium tetejére lehet valamit tenni? vagy arra van valami fedél(persze amin keresztül levegőt is kap:) )
Az első vagyok: házilag csináltam meg :D de nagyon tetszik. Csináltam neked róla képet. Épp takarítás alatt van így egy másikban van. A létrát hurkapálcikából csináltam meg az emeletet kemény karton papírból vagy nem tudom mi ez és oda ragasztottam. Semmit nem rág meg nagyon jó hörcsög és rendszeresen ki veszem. Csak a kutyám ne lenne olyan féltékeny rá :D Egyáltalán nem nehéz kitakarítani. Kiveszed a berendezési tárgyakat egy oldalra húzod a forgácsot felveszel egy kesztyűt és kikotrod egy zacskóba. Én így szoktam.
A képek:
[link]
[link]
2010. jan. 16. 11:39
nekem volt mindegyikbe hörcsögöm... a ketrecbe szemmel láthatóan jobban érezték magukat... másztak csimpaszkodtak, még az akváriumba vagy a hörcsögkereket tekerték, vagy állandóan csápoltak, hogy ki akarnak jönni... természetesen ugyanannyit voltak kinnt, volt amelyikkel együtt aludtam, mára már felnőttem, inkább kutyázom, mint hörcsögözöm:) szóval, szerintem a ketrecben jobban érzik magukat... én úgy csináltam, hogy egy laposabb dobozt raktam a ketrec alá, így amit kikotort forgács, az oda potyogott...
2010. jan. 16. 11:41
A ketrecet tényleg sokkal könnyebb tisztítani.
Nekünk rengeteg hörink szökött ki akváriumból . Felmásztak a házuk vagy akármijük tetejére és kiugrottak. A legdurvább hogy felraktuk őket a hűtő tetejére és még onann is kiugráltak az akváriumból és le a hűtőn valahogy és elbujkáltak a lakásba.Hát az egyik ismerősöméknek olyan volt a tetején hogy ilyen lukacsos fém valami . De azt nem tudom honann szerezték be.
Ja az lemaradt hogy ahol a második szint van oda rakok tetőt és rakok rá egy könyvet hogy még véletlenül se szabaduljon ki mert Rocky megenné :D ez kb. az akvárium felét veszi igénybe a másik fele szabadon van így nagyon jól szellőzik és amikor kiveszem olyankor le veszem az egész tetőt és a házát is felfordítom hogy az is szellőzzön. Egy nap többször is kiveszem.
nekem volt olyan hörcsögöm, akinek a lexikonnal takartuk le az akváriumot, vagy inkább terráriumot nem?:D szóval két nagy lexikonnal takartuk le, nagyon kicsi részt hagytunk ki csak, hogy ne fulladjon meg, és még úgy is kimászott.... igazi kis szabaduló művészek... a ketrecből sosem mászott ki:)
2010. jan. 16. 11:48
19/26 anonim válasza:
Az akvárium,mert a ketrec alját ki tudják rágni,és meg tudnak szökni.Velem is ez történt.
2010. jan. 16. 12:37
20/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Szerintem ketrec lesz a vége:)
Kapcsolódó kérdések: