Kikészít a nyulam?
Van egy házi nyuszim, tavasszal született. Le akarták vágni még picinek, de sikerült elkunyerálnom. Nagyon szeretem, de borzasztó rossz szokása van. A szénarácsból, kikaparja az összes szénát, és ráfekszik, meg rápiszkít. Pedig forgács van alatta, nem is kevés.
Most levél tartót raktam fel, ( ugyanolyan mint a szénatartó, csak szorosabban fog ) de abből is kiszedi az összeset a mancsával.
Van valakinek ilyen tapasztalata? Mit tehetnék, hogy ne pocsékoljon ennyire? Nem győzöm szénával ! :-(
Lucernaszénát a vágásra szánt nyuszik kapnak, hogy meghízzanak és minél hamarabb le lehessen őket vágni.
Ha ez a cél, akkor add neki tovább.
Ha az a célod, hogy sokáig veled legyen, akkor vegyél neki réti szénát, és lucernát csak ritkán kapjon, és keveset.
Óh ezt nem tudtam. Akkor veszek gyepszénát. Nem akarom levágni, az elöl lett mentve. Amúgy meg nagyon ari mindig az ölembe ugrik, és szereti amikor simizem a fejét. :-)
Köszönöm a válaszokat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!