Terhes a nyulam?
Szóval eddig együtt tartottuk 2 testvér nyulat egy nagy nyúllal. (eleinte külön akartuk, mert 2-3 hónap a kor különbség, de a nagyobb átszökött a kicsikhez játszani). A két kicsiről azt mondták, hogy nőstények, és a nagy is nőstény volt, ezért engedtük őket. Szóval együtt lettek. Jól elvoltam s minden... azonban 1-2 hónapja láttam, hogy az egyik kis nyúl nagyon szagolgassa a nagy seggét, meg minden, de a nagy futott előle. Itt feltettem a kérdést, de azt mondták, hogy hagyjam őket, mert ilyenkor küzdenek a "vezetőségért". Nemrég láttam, hogy egymás hátán voltak, s kértem apumat, hogy nézze meg még egyszer, hogy a két kicsike tényleg lányok-e. Kiderült, hogy mindkettő bak. Különtettük, de a nagynak csináltunk egy nagyobb házat.
Viszont miután különtettük, azután a nagy nyúl folyton vitte be a házba az eltaposott füvet. Ez még oké volt, de ma észrevettem, hogy tépkedi a szőrét, és viszi a házba. Amikor ezt elmondtam apunak, akkor ő azt mondta, hogy biztos terhes.
Tényleg terhes?
(értelmes válaszokat léci/// én és apum nem bánjuk, ha terhes, de az-e?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!