Terhes a nyulam, mit csináljak? FONTOS!
Tegnap reggel fészket kezdett rakni a sarokba[ólba], minden zöldet a szájával összeszedett és odavitte. Külön raktam a többitől! Van egy másik helye, ahova tettem szénát be is helyezkedett megcsinálta a fészket szépen a sarokba! A hasáról is tépett le szőrt az is már a fészekben van! Szomszéd néni azt mondta, hogy biztosan terhes, mert ilyet hobbiból nem csinálnak..! :) Szóval terhes a nyulam!
Az lenne a kérdésem, hogy: Kb. Mikor fognak megszületni?
Mikor foghatom meg a kis nyuszikat?
Mikor kezdenek el enni zöldet, száraz kaját?
Mikor kell majd az anyjuktól elválasztani ?
És légyszi mondjatok egyéb fontos dolgot, hogy mit csináljak és mit ne! FONTOS Lenne! :)
FONTOS az lett volna, hogy tájékozódj ezekről, még azelőtt, hogy összeraksz különnemű nyulakat.
Mostmár az állatorvos a megoldás, és szerintem ivartalaníttatni kéne a híme(ke)t...
Tessék. lásd milyen elképesztően jó fej is tudok lenni, beírtam neked a Google-ba a "nyúl" és a "vemhes" szavakat, és ez mindjárt ki is jött:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!