Szerintetek a nyulam megérezheti, hogy terhes vagyok?
Lehet, hogy hülye kérdés, de halottam már arról, hogy kutyák és a macskák megérzik. Nem tudom, h mennyire igaz. Babát várok, 8 hetes vagyok, és az utóbbi napokban a törpenyulunk sokszor odabújik az oldalamhoz, megnyalogatta a blúzomat a hasamnál, követ sokfelé.
Azelőtt nem volt ilyen. Mindig is inkább a férjemmel szokott játszani. De most rám talált. Én igyekszem nem sokat simogtani, mert mondta az orvos, hogy szerinte nem lehet baja a babának, csak ne szeretgessem a nyuszit, ne emeljem az arcomhoz. Így már amikor próbálkoztunk a babával, már akkor is inkább úgy alakítottuk, hogy én etetem, de a férjem a játszópajtás. Engem nem is igényelt. Most meg hozzám bújik, pedig a férjem ugyanúgy foglalkozik vele, nem azért keres engem, mert a férjem elhanyagolná.
A szeretgetéstől sem lesz semmi bajod :) Mégis mi lenne? A nyulak nem terjesztenek betegségeket, mint pl a cicák a toxoplazmát.
A lényeg, hogy ne te takarítsd, azonkívül akár az arcodhoz is emelheted...
:) Ez aranyos!
A miénk is fiú nyuszi, és amióta tudjuk, hogy kislányt várunk, minden nap elmondjuk neki, hogy érkezik a hugi.
No, tudom, ez olyan idiótán hangzik, de hát a nyuszi mégiscsak az első "gyerekünk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!