Egy éve próbálom tanítani a tengerimalacomat, hogy hallgasson a nevére XD Valakinek sikerült már? Módszer?
:D Ez vicces :)
Az én tengeri malacom kb. 2 hónap után már hallgatott a nevére, de ez szerintem állatfüggő, hogy ki mennyire tanulékony. Mondjuk én nem tanítottam direkt csak mindig a nevén szólítottam és megszokta. Meg sokszor adtunk neki salátát amit mindig egy nejlon zacskóból vettem ki és az ugye zörög és később azt is megtanulta, hogy ha zörög a zacskó akkor kaját kap :D később már visított akárhányszor zörgött :D na szóval én ilyenkor is mindig mondtam neki a nevét és később már ha hívtam oda is jött rá. Tök ari volt :) csak sajna lejárt szegénykének az ideje..de hát ilyen az élet.
a tengerimalac egy nem túl intelligens rágcsáló. a nevére konkrétan soha nem fog hallgatni, viszont hallgathat csak simán a hangodra, a hanghordozásodra, a hangerődre. ebből leszűrheti, hogy mi van.
nekem van néhány patkányom, amelyek köztudottan a legintelligensebb rágcsálók, de még ők sem hallgatnak a nevükre. csak akkor figyelnek oda, ha szélsőséges hanghordozásban szólok hozzájuk (gügyögök, vagy leszidom őket), vagy ha olyan hangingert észlelnek, ami a kaja közeledtére utal :)
Ezt a legkönnyebb mondani, hogy hülye vagyok. Én csak próbálom őket mindennél jobban szeretni :DDD
Köszönöm az előző válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!