Lesz baja a tengerimalacnak ha egy tisztasági betétből levágok egy kis darabot, és addig ráteszem ameddig kint szaladgál a lakásba?
Figyelt kérdés
Szőrét nem baj ha elhullajtja, mert két naponta úgy is kivan porszívózva, azonban azt nem akarom hogy össze pisilja a szőnyeget.2014. júl. 29. 17:13
2/8 anonim válasza:
Ezt hogy gondolod?:)
Betétet akarsz adni a malacra vagy arra akarod rátenni?
OMG
3/8 A kérdező kommentje:
az öntapadós részével odatenni neki a farára
2014. júl. 29. 17:24
4/8 anonim válasza:
Szerintem csomagold bele a betétbe a malacot :)
Ekkora marhaságot még nem is hallottam.
5/8 anonim válasza:
Ez fizikailag megvalósíthatatlan. Ha viszont mégis sikerülne, tedd már fel a fotóját, légyszi!
:D
6/8 anonim válasza:
és gondolod rajta marad a betét, mert a malac otthagyja majd magán? teríts a szőnyegre valamit inkább, amire akár rá is pisilhet.
7/8 Adjii válasza:
Szerinted ha az öntapadós részével ráragasztod az neked felfogja szívni a pisit?? xD Az alján valami zacskó szerű szar van és azon rajta az öntapadós rész, az neked nem fogja felszívni a pisit . Szerintem ne próbáld ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!