Jó-e a tengerimalacnak ha egyedül tartják?
nekem volt egy fiu tengerimalackam... amig egyedul volt addig lehetett vele jatszani, simogatni, bolondulni, de amikor mar kaptam hozza egy lanyt, na akkor elvadultak, olyannyira, hogy meg sem tudtam fogni, meg semmit, mert harapott mind a ketto...
sztem jobb ha egyedul van
Persze, meg ivartalanított fiút kellett volna az ivartaln fiúd mellé venni.
NEM jó a malacnak egyedül! Ha átviszed egy idegen malachoz, akkor még össze is veszhetnek, Ők nem látogatják meg a barátaikat, Nekik csoportban KELL élniük!
Társas állatok, vannak országok, ahol törvény írja elő, hogy nem tarthatók egyedül.
Két lány meglesz együtt vagy ivartalanított fiú-lány, fiú-fiú. Ivaros fiú azonnal akciózik.
Ès az melyik ország is lenne? :/
Szentem nyugottan tarthatod egyedül.. Igaz hogy társas állat de ha törödsz vele akkor semmi baja nem lesz.. Am egy elönye van ha egyedül tartod; Ha az egyik beteg és nem veszed észre a másik is elkaphatja, szoval az egyik meghal, és utánna a másik is , ez igy szokott lenni..
Szia!:)
Egyesek azt állítják, hogy a tengerimalacok hamarabb szelídülnek, barátságosabbak lesznek, ha egyedül vannak. Ez egy hatalmas nagy tévhit!! A tengerimalac a szabadban is óriási kolóniákban él, szüksége van társra, csak úgy érzi igazán jól magát. Tovább él, kevesebb betegséget kap el és boldogabb. Ha valakinek két malaca van, megfigyelheti, hogy mennyi féle hanggal kommunikálnak egymással, hogy figyelnek egymásra és ha nem látják egymást hangos visítással hívogatják a másikat. Szóval ne tartsd egyedül, a tengerimalac társas lény! Ha csak egyet tudsz tartani, ne ezt az állatot válaszd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!