A malacom haldoklik nyitogatja a száját de már nem szinte nem él! Mit csináljak (tengerimalac) sos!?
Ilyen szülőknek minek gyerek?
Ilyen gyereknek minek kisállat?
Beleszerettél! wow, de bájos! Csak éppen gondozni nem tudod! A kisállattartáshoz nem elég hogy szeretgeted, meg enni adsz neki! az az állat beteg is lehet! Ha nem tudod megoldani az orvosi ellátását, akkor minek vetted meg?
Ha más vette volna meg azt a malacot, akkor még most is élne! Anyáddal apáddal közösen öltétek meg! A tehetetlenség és a hanyagság ölte meg!
De! Halt már meg állatom! El is vittem idejében orvoshoz, aki azt mondta, hogy menthetetlen, és elaltatta.
Nem pedig otthon néztem végig a haláltusáját, GYK-ról várva a csodát!
Orvos.
Vasárnap van.
Németül szépen szótár: Er/sie ist krank. Können Sie mir helfen? Ich spreche nicht Deutsch...
Kb ennyi...
Én régen a 10 kilós kutyát a kezemben vittem el orvoshoz, mert a szüleim nem akarták elvinni.
Jelenleg 4 malacom, 2 madaram, hörcsög, teknős és 3 kutyám van.
Valamelyik beteg lenne, hátamra kapnám és futnék vele. A pénz és a kocsi mellékes.
Lehet most nem tetszik neked, igen 12 éves vagy, de akkor annyit mondasz: anya/apa elmegyek gyalog, csak adj egy kis lóvét. Nem számít semmi, csak hogy jól legyen.
Egyébként a kereskedésekben általában rossz körülményekben élt (nem megfelelő táp, társaság, beltenyészet), vagy genetikai baj (beltenyi)
Legközelebb vagy az egyesülettől fogadj örökbe vagy tenyésztő.
Hidd el, lehet hogy 5000-6000 Ft, de legalább nem teszi ki az orvosi számla a 15000 forintot.
Egyébként sajnálom a malacodat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!