A malacom haldoklik nyitogatja a száját de már nem szinte nem él! Mit csináljak (tengerimalac) sos!?
Beteg volt?
Tedd oda neki a kedvenc ennivalóját hogy szagolgassa
Most halt meg szerencsétlennek a tengerimalaca és ti itt szidjátok,hogy annyit nem tesz meg azért a szerencsétlen àllatért hogy elvigye AZ ovoshoz...hat szerintem ha nem érdekelné,hogy a malacka haldoklik,szerintem mar rég kidobta volna a kukába.....nem hinném,hogy egy 12éves kislány tehet valamit ezért AZ állatért ha a szüleit nem érdekli akkor nem tehet ellene semmit....szegény gyerek be van pánikolva,hiszen HALDOKLIK a kisállatja nem oltani jene haben szépen le jene irni,hogy mar nem tehet semmit,ilyen az élet rendje!
Kislány ne legyél szomorú biztos vagyok benne,hogy AZ a kismalac beleben távozik hiszen Volt egy szerető gazdája!!!!
Ui:Ne foglallkozz a majmokkal!:)
Hátha még holnap felébred
Hagyd pihenni
'anyának nincs pénze apa nem ad és apa leszarja a malacomat'
Ennek ellenére megvetted mert beleszerettél.Sajnos úgy tűnik nincs remény a malacodnak.De talán egy életre tanulsz ebből a hibából, hogy legközelebb felelősségteljesen tudj vállalni egy állatot.
Leöntötted vízzel? Ezt ki tanácsolta???
Ha eddig nem halt meg, akkor majd ezután tüdőgyulladásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!