Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mire figyeljek nyúl sétáltatás...

Mire figyeljek nyúl sétáltatásnál?

Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 11:52
 1/8 anonim válasza:
36%
Minek kell egy nyulat setaltatni?
2014. jún. 19. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
A nyúlra amit sétáltatsz :)
2014. jún. 19. 12:00
 3/8 anonim válasza:
egyrészt hogy ne szabaduljon el, sok olyan növény van ami a nyulaknak mérgező figyelni kell hogy ne egye meg... asszem ennyi
2014. jún. 19. 12:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Pont az érdekelne hogy milyen növényeket nem ehet.Hova érdemes vinni? Milyen hám jó?

Első: pl hogy a nyúl ne érezze magát börtönben?:D

2014. jún. 19. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
A hám szinte mindegy. A nyakánál és a hasánál tartsa, és az is jó, ha teleszkópos a póráz. Olyan helyre vidd, ahol nincs kutya. Egyrészt az ürülék miatt, másrészt ne ijedjen meg. A legjobb, ha egy ismerős kertjébe viszed. Séta közben sose szaladj utána, azt hiszi, hogy támadni akarod.
2014. jún. 19. 17:56
 6/8 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előző válaszolóval, viszont azt még hozzátenném, hogy a mi nyulunk nagyon nem szereti a hámot/pórázt! Egyszer próbáltuk ki, de akkor meg mintha megőrült volna, szóval nagyon vigyázz ezzel, ha netalántán veled/veletek is megtörténne, akkor ne ijedj meg túlságosan. Jó sétáltatást! :)
2014. jún. 19. 20:01
 7/8 anonim válasza:
A nyul nem kutya, hogy setaltatni kelljen ö ki tudja ugralni magat a sajat helyen ha nem egy milimeteres ketrece van hanem mondjuk 1-2 negyzetmeteres. Nekem is van nyulam...
2014. jún. 19. 23:44
 8/8 julcsika01 ***** válasza:
(én is három hétig minden nap vittem sétálni a húsvéti nyuszimat. mivel folyton csak nőtt rengeteget mozogtam vele hogy egyreszt ne uncsizzon masreszt a ketrecében inkább csak enni meg pihenni szokott hiába van akár egy komplett minijátszóere!na de ez mindegy) na viszont en saját magam varrtam a nyuszinak hámot de azert inkabb vegyel a boltban. lehetoleg minel szélesebbet. mert lehet hogy kibűjik belole. vizes nedves fuvet nem ehet sem virágot vagy gazt. lehetoleg csak lóherét adj neki. az esőt nem szereti. es minel kisebb a ketrec annál inkább rendszerezd a sétát
2014. jún. 21. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!