Kettő testvérnyuszi párzása. Többi lent!?
Három hete terhes a nyuszim a testérétől... :((
Véletlen volt az egész, nem tudtsm őket időben elválasztani, bepároztak. (kettő testvér nyuszi)
Amikor különválasztottam őket (egy hete), a lány nagyon furcsán viselkedett.. Most szombaton elvittem az állatorvoshoz, mert azt hittem, netalántán beteg.
Az orvos megállapította, hogy a nyuszi 3 hetes terhes, de neki nem mertem mondani hogy a testvérétől.
Nektek mondom, tudom, hogy én vagyok a hibás, de ha (reménykedem, hogy nem) agyilag vagy testileg károsodott nyuszik lesznek (amire tudom nagy az esély), akkor mit csináljak velük? Ugyanis gondolom életképtelenek...
Mivel magamra vállalom a felelősséget, nem cseszegetéseket kérek, hanem könyörgök agyjatok tanácsokat, mit csináljak!
Szóval a konkrét kérdés: MENNYI ESÉLYEM VAN, HOGY NEM LESZNEK HIBÁSAK A PICIK? és HA HIBÁSAK LESZNEK, MIT TEGYEK VELÜK? (nem akarok gyilkos lenni!! :(((( :'( Én tényleg nagyon sajnálom!!!
Szia!
Nem 100%, hogy a kicsik hibásak lesznek, de ha mégis állatorvosnak meg kéne őket nézni, ő megmondja, hogy életképesek-e, vagy tudnak-e így élni felnőtt korukban, Amennyiben nem életképesek vagy elpusztulnak, vagy elaltattatod őket, ez a leghumánusabb megoldás.
Ha mázlid van, nem lesz gond. Tegyél be az anyának egy dobozt, amibe fészket tud építeni a kicsiknek.
Itt nézd át a korábbi kérdéseket, sokszor le lett már írva, hogy mit kell csinálni a kicsikkel. És keresheted nekik a gazdit, pl fbon vannak nyuszis csoportok.
Az orvossal meg beszéld le az ivartalanítást, mert ha egyszer megtörtént a baj, másodszor is bekövetkezik.
Köszönöm a válaszokat!
Nem kell ivartalanítani a nyuszit, mert már külön vannak választva, csak későn .... :$
Ment a zöld kéz mindegyikre!:)
Rendben, elviszem az orvoshoz. :( De úgy sajnálom szegényt.
Nemfog megváltozni a műtét miatt vagy valami?
A nyuszim már megszülte a kicsinyeit, és megette őket.
Egytől egyig.
Most azért ette meg, mert rossz anya, (és nyilván akkor ki kell selejtezni), vagy azért ehette meg, mert testvérétől szült, és fogyatékosok voltak???
A ki kell selejtezni mondatot csak úgy írtam mint egy tenyésztő :D
Egyébként csak kettő nyuszim van, és nem ölném meg egyiket sem. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!